Wie is Juffrouw theetje?

Welkom!  Bij Juffrouw Theetje zijn we gepassioneerd door thee en streven we ernaar om een unieke thee-ervaring te bieden aan onze klanten.

Onze Passie voor Thee

Laat je betoveren door de rijke aroma’s en authentieke smaken die onze theeën te bieden hebben. Ontdek de wereld van thee bij Juffrouw Theetje en geniet van de ultieme theesensatie. 

Wat meer over mij

Ik ben Antoinette.

Ik ben eigenlijk al van jongs af aan een echte theeleut. Genieten van een heerlijke kop thee is echt mijn ding. Ik ben getrouwd en heb samen met mijn man drie zoons. Ik werk met veel plezier in de financiële dienstverlening, maar heb daarnaast besloten om mijn hart en passie te volgen. Ik ben mij gaan verdiepen in de wereld van thee.

Thee avontuur

Het drinken van thee geeft mij een rustmomentje tijdens de drukte van alle dag. Dit kan in de ochtend zijn, maar ook in de middag of avond. Het is echt even een momentje voor mezelf waar ik heel erg van kan genieten. Ik heb heel veel ontdekt over de verschillende smaken en goede eigenschappen van thee. Ik wil jullie graag meenemen op mijn thee avontuur. Ga met mij mee en stap in de wereld van thee.

Juffrouw Theetje

Bekijk al onze producten

Op onze website vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige thee- en theegerelateerde producten. We streven ernaar om alleen de beste kwaliteit theeblaadjes, theekruiden en blends te selecteren, afkomstig van gerespecteerde theeboerderijen over de hele wereld. Daarnaast bieden we een verscheidenheid aan theeaccessoires, zoals prachtige theepotten, handige infusers en stijlvolle theemokken. We geloven in het creëren van een complete thee-ervaring, waarbij je kunt genieten van de heerlijke aroma’s, smaken en ontspanning die thee te bieden heeft. Blader door onze selectie en laat je verrassen door de diversiteit en kwaliteit van onze producten.

Thee advies nodig?

Bij ons begrijpen we dat het kiezen en zetten van thee soms overweldigend kan zijn

Daarom bieden we graag thee-advies om je te helpen de perfecte kop thee te bereiden.

We staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste thee voor jouw smaakvoorkeuren, de beste zettijden en temperaturen. Of je nu een beginnende theedrinker bent of een doorgewinterde liefhebber, we helpen graag! Proef, geniet en ontdek de magie van thee.